TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

 

Tietoja Stores & Storesista (Fimans AB) ja tästä tietosuojakäytännöstä

Stores & Stores (Fimans AB), järj.nro. 559259–9616, Bultvägen 8, 553 02 Jönköping (“Stores & Stores”, “me”) myy julisteita, kehyksiä ja kodin kalusteita verkkokaupan kautta. Käsittelemme liiketoimintamme puitteissa henkilötietoja, joiden rekisterinpitäjä on Stores & Stores. Tämä tarkoittaa sitä, että meillä on velvollisuus varmistaa, että henkilötietojen käsittely suoritetaan sovellettavan lain ja tässä tietosuojakäytännössä esitettyjen periaatteiden mukaisesti. Olemme sitoutuneet suojelemaan henkilötietojasi ja noudattamaan kaikkia sovellettavia lakeja ja määräyksiä, jotka ovat voimassa yksityisyyden suojaamiseksi. Meille on tärkeää, että tunnet tuntevan olosi turvalliseksi kerätessämme henkilötietojasi ja ennen kaikkea käsitellessämme niitä. Tämä tietosuojakäytäntö kattaa siksi kaikki tarvittavat tiedot siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi, minkä vuoksi on tärkeää, että luet ja ymmärrät tietosuojakäytännön ennen palveluidemme käyttöä. Jos et ole tyytyväinen siihen, miten käsittelemme henkilötietojasi, älä käytä palveluitamme. Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystämme, ota meihin yhteyttä alla olevien yhteystietojen kautta. Huomaa, että jotkin verkkosivustomme sivut voivat sisältää linkkejä kolmansien osapuolten ylläpitämille verkkosivustoille. Näillä verkkosivustoilla on omat tietosuojakäytäntönsä, ja Stores & Stores ei ole vastuussa niiden liiketoiminnasta tai tietokäytännöistä. Käyttäjien, jotka lähettävät tietoja näille kolmansien osapuolten Web-sivustoille tai niiden kautta, tulee siksi tarkistaa kyseisten Web-sivustojen tietosuojakäytännöt ennen henkilökohtaisten tietojen lähettämistä niille. Lisätietoja evästeiden kautta tapahtuvan tietojen keräämisestä, käsittelystä ja tallentamisesta on evästekäytännössämme, jonka voit nähdä tästä.
Mitä henkilötietoja keräämme ja mistä?
Keräämämme henkilötiedot voivat kontekstista riippuen sisältää:

• nimi ja yhteystiedot, mukaan lukien osoite, matkapuhelinnumero ja sähköpostiosoite, sosiaaliturvatunnus, sukupuoli;

• osto-, maksu- ja tilaushistoria;

• toimitus- ja laskutustiedot ja maksutiedot sekä muut tiedot, jotka annat tuotteen tai palvelun ostamisen tai toimituksen yhteydessä;

• muut asiakastutkimuksiin, mainoksiin tai tarjouksiin liittyvät tiedot;

• hakemusasiakirjat, kuten CV ja saatekirje; ja

• muita käyttäjien luomia tietoja, jotka päätät aktiivisesti jakaa verkkosivustomme ja IP-osoitteemme kautta.
Henkilötietojasi voidaan kerätä seuraavista lähteistä:

• Kauppojen ja myymälöiden verkkosivustot/verkkosivustot, esim. kun ostat tuotteitamme, tilaat uutiskirjeemme ja lähetät työhakemuksen;

• kun otat yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse; ja tai

• sopimuksen, laskun tai muun liikesuhteen perusteella, jos olet jonkin liikekumppanimme asiakas tai yhteyshenkilö;
Miksi käsittelemme henkilötietojasi?
Stores & Stores voi käyttää henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin ja seuraavien oikeudellisten perusteiden perusteella:

• Sopimusten toteuttaminen
o Tuotteidemme ostojen käsittely ja hallinnointi, mukaan lukien maksu, valmistus ja toimitus.
o Rekrytointimenettelyjen toteuttamiseen (eli jos haet töitä meiltä).
o maksu- ja luottoyhtiöiden vaatimusten vuoksi, koska ne tarvitsevat niitä luottotietojen raportointia varten;

• Lakisääteisten velvoitteiden noudattaminen
o Tallennamme laskuasiakirjat ja rekrytointiasiakirjat sovellettavan lainsäädännön ja ostohistorian mukaisesti, jotta voit esittää ostosta vaatimuksia sovellettavan kuluttajalainsäädännön mukaisesti.

• Oikeutettu etu
o Voidaksemme viestiä kanssasi sähköpostitse.
o Käyttääksemme yrityksen edustajan yritysten puolesta tekemiä ostoksia käsittelemme edustajan henkilötietoja.
o Jotta voimme tarjota, toteuttaa ja parantaa palveluitamme, meidän on käsiteltävä henkilötietoja myös tietyissä muissa tapauksissa, esimerkiksi analysoimalla asiakkaiden ostotottumuksia, jotta voimme tarjota asiakkaille asiaankuuluvaa tietoa ja markkinointia, sekä tilastointia varten.

• Suostumus
o Kyetäksemme lähettämään suoramarkkinointia (uutiskirjeemme kautta) ja tekemään asiakaskyselyitä.
Henkilötietojen säilyttäminen
Stores & Stores ryhtyy kaikkiin kohtuullisiin toimiin varmistaakseen, että henkilötietosi käsitellään ja tallennetaan turvallisesti. Henkilötietojasi ei koskaan säilytetä pidempään kuin sovellettava laki sallii ja yllä mainittujen tarkoitusten saavuttamiseksi. Käsittelemme henkilötietojasi alla luetelluilla jaksoilla. Poistamme sitten henkilötietosi.

• Asiakas: Jos olet tehnyt meiltä ostoksen, ostosta koskevat henkilötietosi tallennetaan kolmeksi vuodeksi, jotta Stores & Stores voi käsitellä kaikki valitukset, joihin sinulla voi olla sovellettavan kuluttajalainsäädännön mukainen oikeus. Tämä ei ole voimassa, jos meidän on tallennettava henkilötietosi pidempään jonkin alla olevan kohdan vuoksi.

• Viestintä: Jos olet esimerkiksi yhteydessä kauppoihin ja myymälöihin sähköpostitse, henkilötietojasi säilytetään niin kauan kuin se on tarpeen yhteydenpidon suorittamiseksi.

• Yritysten yhteyshenkilö: Tietosi tallennetaan niin kauan kuin sinut on mainittu yhteyshenkilönä yrityksessä, jolla on liikesuhde Stores & Storesiin.

• Työnhakijat: Stores & Stores tallentaa hakemusasiakirjasi, mukaan lukien ansioluettelosi, saatekirjeesi ja valokuvasi, rekrytointiprosessin aikana ja kahden vuoden ajan sen jälkeen, jotta voimme puolustautua mahdollisilta oikeudellisilta vaatimuksilta.

• Laillinen velvoite: Tallennamme tällaiset asiakirjat kirjanpitotiedoiksi sovellettavien kirjanpitosääntöjen mukaisesti.

• Suostumus: Tapauksissa, joissa käsittelemme henkilötietojasi suostumuksesi perusteella, tallennamme henkilötietosi vain niin kauan kuin meillä on siihen suostumuksesi.

• Suoramarkkinointi: Voimme käsitellä henkilötietojasi suoramarkkinointia varten enintään kaksi vuotta asiakassuhteen päättymisen jälkeen, jos et ennen sitä kieltäydy tällaisesta suoramarkkinoinnista.
Henkilötietojen siirto

Stores & Stores noudattaa suurta varovaisuutta siirtäessään henkilökohtaisia tietojasi, eikä henkilötietojasi koskaan välitetä ilman, että meillä on tuki tässä tietosuojakäytännössä ja että asianmukaiset turvatoimet on toteutettu. Haluamme korostaa, että emme myy henkilötietojasi kolmansille osapuolille. Stores & Stores voi siirtää henkilötietojasi seuraavissa tilanteissa:

• Kolmannen osapuolen palveluntarjoajat: Meillä on sopimuksia muiden yritysten kanssa, jotka suorittavat palveluja puolestamme. Näitä palveluja ovat mm
o Maksuratkaisut maksun suorittamisen varmistamiseksi;
o Kuljetus- ja logistiikkayritykset, jotta tavarat voidaan toimittaa;
o IT-palvelut verkkokaupan ja verkkosivustomme tarjoamiseen;
o Painotyöt ja tuotteidemme valmistajat; ja
Markkinointipalvelut, jotka tarjoavat sinulle relevantteja tuotteita ja tarjouksia esimerkiksi mainosten, sähköpostien ja tekstiviestien kautta. Näillä yrityksillä on pääsy henkilötietoihisi siinä määrin kuin ne tarvitsevat niitä tehtävänsä suorittamiseen, mutta ne eivät saa käyttää tai jakaa tietoja muihin tarkoituksiin.

• Viranomaiset: Henkilötietojasi voidaan myös luovuttaa, jotta Stores & Stores noudattaisi tiettyjä lakisääteisiä velvoitteita, ja ne voidaan luovuttaa asianomaisille viranomaisille, kun laki sallii ja edellyttää.

• Yrityskaupat: Jos Stores & Storesin liiketoiminta myydään kokonaan tai osittain tai se yhdistetään muuhun toimintaan, henkilötietosi voidaan luovuttaa neuvonantajillemme, mahdollisille ostajille ja heidän neuvonantajilleen ja luovuttaa yrityksen uusille omistajille.
Edellä kuvatut siirrot voidaan suorittaa vastaanottajille EU/ETA-alueen jäsenvaltioissa sekä kolmansiin maihin, joiden lainsäädäntö voi poiketa EU:n ja ETA:n tietosuojaa koskevista säännöistä. Jos tietoja siirretään tällaisiin kolmansiin maihin, Stores & Stores toteuttaa asianmukaiset toimenpiteet varmistaakseen, että henkilötietosi on suojattu asianmukaisesti. Stores & Stores varmistaa, että asianmukaiset suojatoimenpiteet toteutetaan varmistamalla, että vähintään yksi seuraavista ehdoista täyttyy jokaisen tällaisen siirron yhteydessä:

• vastaanottajamaassa on riittävä suojelun taso;

• olemme saaneet suostumuksesi siirtoon;

• olemme tehneet vastaanottajan kanssa sopimuksia, jotka sisältävät Euroopan komission mallilausekkeet (2010/87/EU) ilman muutoksia tai lisäyksiä, jotka ovat lausekkeiden vastaisia; tai

• vastaanottaja on laatinut sitovat sisäiset säännöt, jotka asianomainen sääntelyviranomainen on hyväksynyt (ns. Sitovat yrityssäännöt);
Sinulla on oikeus saada kopio turvatoimenpiteistä, joita olemme käyttäneet siirtäessämme henkilötietoja EU/ETA:n ulkopuoliseen maahan ottamalla yhteyttä Stores & Storesiin.

Suostumuksen peruuttaminen
Tapauksissa, joissa käsittelemme henkilötietojasi sillä oikeusperustalla, jolle olet antanut suostumuksesi, voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä alla olevien yhteystietojen kautta. Kumoaminen voi tapahtua kokonaan tai osittain. Jos se liittyy markkinointiin ja/tai myynninedistämistarjouksiin, voit peruuttaa suostumuksesi ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Jos kyseessä on sähköpostitse lähetettävä suoramainonta, peruutus voidaan tehdä asianomaisen postituksen linkin kautta.
Sinun oikeutesi

Sinulla on oikeus pyytää tietoja siitä, mitä henkilötietoja olemme sinusta rekisteröineet ja miten niitä käytetään, meille osoitetun kirjallisen hakemuksen mukaisesti alla olevien yhteystietojen mukaisesti. Sinulla on myös oikeus pyytää, että sinua koskevat henkilötiedot oikaistaan, jos ne ovat virheellisiä, puutteellisia tai harhaanjohtavia ottamalla meihin yhteyttä alla olevien yhteystietojen mukaisesti. Yksityisyytesi ja henkilötietojesi suojaamiseksi saatamme vaatia sinua tunnistautumaan avunantomme yhteydessä.
Sovellettavan henkilötietolainsäädännön mukaisesti sinulla on myös oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista tai henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista. Sinulla on myös joissakin tapauksissa oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä ja pyytää henkilötietojesi siirtämistä sähköisessä muodossa.

Voit tehdä valituksen Ruotsin tietosuojaviranomaiselle (Ruotsin tietosuojaviranomainen 31.12.2020 asti), jos uskot, että henkilötietojesi käsittely ei ole sovellettavan lain mukaista.
Muutokset tietosuojakäytäntöön

Huomaa, että tietosuojakäytännön sisältöä voidaan muuttaa. Tällaisissa tapauksissa uusi versio julkaistaan verkkosivustollamme. Siksi sinun tulee tarkistaa nämä ehdot säännöllisesti varmistaaksesi, että olet tyytyväinen muutoksiin. Jos muutokset ovat aineellisesti merkityksellisiä, ilmoitamme muutoksista kuitenkin sähköpostitse, jos olet antanut meille sähköpostiosoitteesi.
Jos muutokset liittyvät henkilötietojesi käsittelyyn, jonka suoritamme suostumuksesi perusteella, sallimme sinun antaa suostumuksesi uudelleen.

 

Ota meihin yhteyttä

Jos sinulla on tähän tietosuojakäytäntöön liittyviä kysymyksiä, tai jos epäilet, että tietosuojakäytäntöä on rikottu, tai jos haluat ottaa meihin yhteyttä mistä tahansa tässä tietosuojakäytännössä mainitusta syystä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jonka yhteystiedot näet tässä alla.

Fimans AB
Osoite: Bultvägen 8
553 02 Jönköping, Ruotsi
Sähköposti: hej@storesandstores.se

 

Evästeet

Stores & Stores käyttää evästeitä verkkosivustollaan parantaakseen palveluitaan ja luodakseen tilastoja siitä miten sinä ja muut käyttävät verkkosivujamme. Eväste on pieni tekstipohjainen tiedosto, joka tallennetaan käyttäjän selaimeen, kun käyttäjä selaa verkkosivustoa. Evästeet on suunniteltu parantamaan käyttäjäkokemusta. Voit halutessasi kieltää evästeet selaimessasi. Jos et halua vastaanottaa evästeitä, se voi vaikuttaa haitallisesti verkkosivuston toimintoihin ja ominaisuuksiin. Evästeet ovat käyttäjille täysin vaarattomia. Kun hyväksyt tietosuojakäytäntömme, hyväksyt myös evästeiden käytön.